Om bloggen

Velkommen til et grønt og overdådigt madunivers!

Hvis du gerne vil leve sundt, groft og grønt, men ikke vil gå glip af fyldige og rige smagsoplevelser, hverdagens små syndige mundfulde eller weekendens store, skønne gourmetmiddage… så er denne madblog lige noget for dig!

Her vil du finde opskrifter på skønt bagværk og pålæg, saftige desserter og salater og farverige måltider, der alle er fulde af smag og variation, og som bare ligger og venter på at blive dine nye livretter.

Alle lækkerierne på denne blog fremtrylles uden brug af animalske madvarer, almindeligt hvedemel eller sukker. Det betyder dog ikke, at der vil blive sparet på de gode råvarer, og forhåbentlig vil du hurtigt opdage, at grøn mad er frydefuld, overvældende og kan slå benene væk under enhver.

Der vil være både enkle og hurtige opskrifter og opskrifter på rene gourmetmenuer, der kræver lidt mere tid og forberedelse, men alle opskrifterne er lette at følge, og så snart du har lært alle genvejene til spændende og indbydende sund mad, vil du med lethed selv kunne eksperimentere videre i det grønne køkken.

Grøn, sund og lækker mad er der nemlig ingen ben i!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s